پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان فریمان به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار

در سالروز ولادت با سعادت اسوه ایثار و از خودگذشتگی حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ، تلاشگری و سخت کوشی تمام فعالان عرصه سلامت به ویژه پرستاران بزرگوار را گرامی می دارم .
روز پرستار روز تجلیل از فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به  کار می گیرند تا سلامتی را برای جامعه به ارمغان آورند.
بزرگوارانی که زینب گونه آسایش را از کف می نهند تا آرامش ببخشند و تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می‌کنند.
بدینوسیله ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت خصوصاً شهدای جامعه پرستاری ، سالروز ولادت خجسته حضرت زینب (س) و روز پرستار را به تمام پرستاران خصوصاً همکاران عزیز پرستار شاغل در شبکه بهداشت و درمان فریمان که ایثارگرانه در حال ارائه خدمات درمانی به مردم شریف شهرستان هستند صمیمانه تشکر قدردانی نموده ، سلامتی و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر محمد علی پاینده
                                                                           مدیر شبکه بهداشت و درمان فریمان