پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان فریمان به مناسبت فرارسیدن هفته نیروی انتظامی

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریمان طی پیامی فرارسیدن هفته نیروی انتظامی را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فریمان دکتر محمد علی پاینده در این پیام آورده است؛
«نام نیروی انتظامی در تاریخ انقلاب اسلامی با شجاعت، دلاوری و ایثارگری غیور مردان و شیرزنانی عجین شده که خالصانه، بی ادعا و جان برکف در راستای خدمتگزاری به مردم و برقراری نظم و امنیت و تداوم آن در جامعه تلاش می کنند». بی تردید امنیت، آرامش و اقتدار ایران اسلامی مرهون بخشی از  تلاش های شبانه روزی بزرگ مردان و سبزاندیشان نیروی انتظامی است.
نام گذاری هفته نیروی انتظامی امسال با شعار : "با هم برای امنیت و سلامت" نشان از موقعیت شناسی و دغــدغه مندی مسئولان و کارکنان ناجا در حوزه سلامت علاوه بــر حوزه امنیت است.
اینجانب ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی به حافظان نظم و امنیت، از همدلی و همراهی فرماندهی محترم نیروی انتظامی شهرستان فریمان برادر ارجمند جناب سرهنگ خرسند و همکاران پرتلاش ایشان با حوزه سلامت شهرستان خصوصاً از زمان وقوع پاندمی کرونا تقدیر و تشکر نموده ، سلامتی و سربلندی شما عزیزان در راه حفظ امنیت جامعه و خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.
                                                                                                        دکتر محمد علی پاینده
                                                                                           مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریمان