برگزاری آیین تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریمان

به گزارش روابط عمومی آئین تکریم و معارفه دکتر محمد علی پاینده مدیر سابق شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریمان و دکتر مصطفی جعفری سرپرست این شبکه با حضور دکتر بدیعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد،دکتر حسینی قائم مقام معاون درمان دانشگاه،مهندس صفایی فرماندار و سایرمسئولین شهرستانی، فرماندهان نیروهای انتظامی و سپاه و جمعی از پرسنل شبکه بهداشت ودرمان این شهرستان، در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.

مهندس صفایی فرماندار فریمان در ابتدای این مراسم ضمن خیر مقدم به میهمانان استانی گزارشی از وضعیت شهرستان ، ظرفیت ها و چالش های موجود در شهرستان ارائه نمود و از زحمات دکتر پاینده مدیر سابق شبکه تشکر وقدردانی کرد .

وی در ادامه ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر جعفری سرپرست شبکه ،از مسئولین شهرستان خواست با همکاری و تعامل با مدیریت جدید به  پیشبرد هر چه بهتر برنامه های حوزه بهداشت و درمان شهرستان کمک نمایند.

دکتر شاپور بدیعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم با بیان این مطلب که به نمایندگی از ریاست دانشگاه در این آیین شرکت نموده است افزود: پیام رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تشکر و قدردانی از تک تک مردم و مسئولین شهرستان فریمان بابت همراهی ارزشمند با برنامه های حوزه سلامت خصوصاً در ایام شیوع بیماری کرونا است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه خدمت در نظام سلامت سعادتی است که خداوند بر عهده ما گذاشته تا بتوانیم به مردم خدمت کنیم، از خدمات دکتر پاینده در زمان تصدی مسئولیت قدردانی و برای دکتر مصطفی جعفری در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد..

وی ابراز امیدواری کرد با پیشینه و آشنایی خوبی که دکتر جعفری از گذشته با شهرستان فریمان دارند و با سابقه و تجربه خوب مدیریتی ایشان شاهد ارائه خدمات بهداشتی و درمانی درخور شأن به مردم شریف این شهرستان باشیم.

گفتنی است در این مراسم دکتر پاینده مدیر پیشین شبکه بهداشت و درمان فریمان و دکتر مصطفی جعفری سرپرست شبکه به بیان اقدامات انجام شده و برنامه های خود پرداختند.

در پایان این مراسم مسئولین دانشگاه، ادارات شهرستان  و پرسنل این شبکه با اهداء لوح  تقدیر و هدیه به رسم یاد بود از دکتر پاینده قدردانی نمودند.