بیمارستان حضرت زهراء (س) شهرستان فریمان

مدیر داخلی: سعید وظیفه دوست

مسئول دفتر پرستاری: زهراء نور محمدی

معرفی بیمارستان حضرت زهراء (س) فریمان

بیمارستان  64 تخت خوابی  حضرت زهرا (س ) با زیر بنای  ده هزار متر مربع در اسفند ماه سال  1395  توسط وزیر محترم بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی افتتاح گردید .
مساحت زیر بنا :   9600 متر مربع
مساحت زمین :  30000 متر مربع
تعداد تخت مصوب :  64 تخت
بخش ها شامل:
  • بخش اورژانس
  • بخش دیالیز
  • بخش اتاق عمل
  • بخش زایشگاه
  • بخش CCU – ICU
  • بخش داخلی
  • بخش جراحی
  • بخش NICU / اطفال
  • بخش زنان و مامایی

رسالت (Mission ):

بیمارستان تازه تاسیس حضرت زهرا (س ) شهرستان فریمان در راستای رشد و توسعه کیفی و کمی خدمات سلامت به عنوان تنهاترین و مهم ترین مرکز تخصصی شهرستان، و با رویکرد استقرار استانداردهای اعتبار بخشی ،ایمنی بیمار و دستورالعمل های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد به  ارائه خدمات تشخیصی ، مراقبتی و درمانی به مراجعین خود می پردازد.

چشم انداز (vision ):

ما بر آنیم تا بر اساس استانداردهای اعتبار بخشی و ایمنی بیمار، به عنوان یکی از برترین بیمارستان ها  در جهت ارائه خدمات با کیفیت و رضایت بخش در دانشگاه علوم پزشکی مشهد  شناخته شویم.

ارزش ها (values ):

• اعتقادات و باورهای دینی و اهتمام به رعایت وترویج ارزشهای اسلامی و معنوی.
  • همدلی و مسئولیت پذیری پرسنل.
  • مشتری مداری و احترام براساس کرامت الهی و برخورد احترام آمیز با مراجعین و کارکنان.
  • عدالت محوری ، اهتمام به رعایت اخلاق حرفه ای و ایجاد شرایط دسترسی آسان به خدمات و فرصت انتخاب منصفانه برای همه.
  • اهتمام به ارتقای حرفه ای و برقراری ارتباط موثر و باز با مشتریان داخلی وخارجی .
  • اهتمام به شفافیت ، مسئولیت پذیری و پاسخگویی به مراجعین و سازمانها.
  • بهبود کیفیت و کمیت خدمات درمانی بهداشتی و ایمنی بیمار.

آدرس:

جاده فریمان/تربت جام سه کیلو متری فریمان بعد از پمپ بنزین